Lees onze klanten beoordelingen.

Klanten beoordelingen

Wij doen er alles aan om onze klanten goed van dienst te zijn. Gemiddeld wordt het PersoneelsSysteem beoordeeld met een 5.0 uit 3 beoordelingen. Lees hieronder een aantal ervaringen die wij hebben ontvangen van onze gebruikers, of schijf zelf een beoordeling.


5.0

Een uitkomst!

Als vrijwilligersorganisatie met zo'n 40 a 50 vrijwilligers is PersoneelsSysteem een uitkomst! Iedere vrijwilliger kan zichzelf inroosteren en vakanties doorgeven. Daarnaast is in 1 oogopslag duidelijk wie wanneer werkt. Het systeem is erg volledig en flexibel. Wij zijn er zeer blij mee!


5.0

Prettige werkroosters en urenregistratie voor medewerkers en administratie. Gebruikersvriendelijke iPhone en Android app. Vriendelijke helpdesk. Kortom, prima systeem!


5.0

Uitkomst!

Voordat we gebruik maakte van PersoneelsSysteem werd de personeelsplanning in Excel gemaakt. Door de enorme groei van 5 naar 90 personeelsleden kwam de behoefte naar een gemakkelijk rooster waarbij al het personeel in 1 overzicht stond. Sinds het gebruik van PersoneelsSysteem zijn we nog meer gegroeid en hebben geen personeelsbezetting problemen meer gehad.