Datafox tijdregistratie

Online tijdregistratie terminal

Datafox Benelux

Datafox Benelux


Hertoglaan 45
NL-5213 XV `s-Hertogenbosch
+31 (0) 85 201 38 52

[email protected]

www.datafoxbenelux.nl

Algemene informatie

Datafox – de Duitse leverancier van innovatieve systemen voor elektronische data collectie is technologische leider in embedded systemen voor het verzamelen van gegevens.

Datafox is tevens producent van vaste, mobiele apparaten en industriële PC’s voor het gebruik van time management, toegangscontrole, het verzamelen van gegevens, machine data-acquisitie en het voertuig data-acquisitie / Telematica

Datafox ontwikkelt en produceert innovatieve systemen voor elektronische data collectie om bedrijven te helpen hun winstgevendheid te vergroten. Door de voortdurende ontwikkeling, is Datafox de technologische leider van embedded systemen voor het verzamelen van data. Datafox biedt een breed scala van ergonomische en praktische terminals voor datacollectie en oplossingen voor toegangscontrole.

Gebruikers kunnen snel, nauwkeurig en gemakkelijk gegevens vastleggen zonder de mogelijkheid van manipulatie. De solide data kan worden gebruikt voor gedetailleerde berekeningen, een solide planning, sturing en optimalisatie.

Datafox zorgt voor transparantie!

Koppeling informatie

De koppeling met PersoneelsSysteem betreft een real-time koppeling.
Zodra een medewerker in-/uitklokt, wordt dit direct geregistreerd in de software.
Hierdoor is ten alle tijden te zien hoe laat medewerkers hebben geklokt.

Op het moment dat internet uitvalt, zullen de gegevens op de terminal worden bewaard, tot het moment dat er weer internet is.

Toegangscontrole

Het is mogelijk om de terminals ook te gebruiken voor toegangscontrole.
Hiervoor dient een tussen service van Datafox gebruikt te worden.