We hebben onze naam aangepast naar ShiftBase! Lees meer...

Over ons

Lees hieronder ons verhaal.

Over ons

PersoneelsSysteem is een van de webdiensten die DifferentLab B.V. aanbiedt.
DifferentLab is van start gegaan op 1 januari 2011. De oprichters zijn Jurrien Strobel en Kars Frijters. Beiden hebben veel ruime ervaring op het gebied van online software ontwikkeling, gebruikersvriendelijke web-services.


Jurrien Strobel

Ik heb jaren in de horeca gewerkt als bijbaan bij Ristorante Novecento te Haarlem. Hier liep ik tegen het probleem aan dat mijn uren een keer niet klopte. Dit was de aanleiding om een systeem te maken waarbij uren online geregistreerd konden worden. Ik heb tijdens mijn studie Informatica leren programmeren. Na deze opleiding heb ik op het Instituut for Information Engineer gestudeerd waar ik naast de vakken Informatica ook Bedrijfskunde volgde.
Hier heb ik het HorecaSysteem bedacht en uitgewerkt. Het systeem zoals ik het voor Novecento had gemaakt was niet goed genoeg om het op grote schaal weg te zetten. Nadat ik Kars in 2009 ontmoette hebben we besloten het HorecaSysteem samen op te pakken en opnieuw op te bouwen. Op dit moment hou ik mij vooral bezig met de marketing, ondersteuning van gebruikers en voor een gedeelte met ontwikkel werk.

Linkedin


Kars Frijters

Ik ben al jaren bezig met de ontwikkeling en gebruiksvriendelijkheid van websites en applicaties. Toen ik Jurrien ontmoette raakten we aan de praat over een systeem dat hij ontwikkeld had: HorecaSysteem. Ik werd helemaal enthousiast van het idee achter het systeem, alleen voldeed het niet meer aan de eisen van nu. We besloten om samen HorecaSysteem een nieuw leven in te blazen. Met de kennis die Jurrien al had opgedaan na het enkele jaren in de praktijk te hebben gebruikt en mijn ervaring in de ontwikkeling en usability hebben we het systeem van voor tot achter herschreven.
Ik houd me binnen onze onderneming (DifferentLab) voornamelijk bezig met het ontwikkelen van de applicatie, gebruiksvriendelijkheid en de ondersteuning van gebruikers.

Linkedin