Tijdregistratie software.

Online tijdregistratie software met gekoppelde tijdklok.

Eenvoudige tijdregistratie voor uw medewerkers.

De urenregistratie binnen PersoneelsSysteem kan op verschillende manieren plaats vinden. Zo is het mogelijk om handmatig de werktijden te registreren of via de app. Daarnaast beschikt de software over een koppeling met een online tijdklok op locatie. Het voordeel van een tijdklok is dat de volledige tijdregistratie direct verstuurd wordt naar PersoneelsSysteem, waardoor realtime inzichtelijk is wie er aan het werk zijn en wat de personeelskosten bedragen.

Werktijd kosten overzicht
online tijdklok

Online tijdklok.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat medewerkers werktijden klokken op locatie, dan kunt u kiezen voor een online tijdklok welke binnen het bedrijf hangt. Met dit kastje is het mogelijk om de werktijden te klokken doormiddel van vingerscan of rfid sleutelhanger. Deze tijdregistratie terminal is aangesloten op internet, en stuurt alle gegevens direct door naar PersoneelsSysteem.

Werktijden klokken via app.

Binnen de toegangsrechten van PersoneelsSysteem, kan aangegeven worden dat medewerkers mogen klokken met de mobiele app. Zodra medewerkers hier rechten voor hebben, komt deze optie terug in het menu van de app. De geklokte werktijden en locatie zijn direct zichtbaar binnen de applicatie.

urenregistratie app
werktijden klokken via desktop app

Inklokken met desktop.

Deze optie van tijdregistratie is vooral bedoeld voor kantoormedewerkers of thuiswerkers. Bij deze vorm moet eerst worden ingelogd in PersoneelsSysteem waarna op de knop "Inklokken" geklikt kan worden. De geklokte werktijden zijn direct zichtbaar in PersoneelsSysteem.

Werktijdenregistratie

Alle werktijden zijn zichtbaar in het tijdregistratie overzicht. Indien kloktijd afrondingen aan staan, worden de werktijden aangepast naar de tijden zoals deze in het werkrooster staan, of naar de instelde afronding regels. Alle werktijden kunnen automatisch of handmatig goedgekeurd of afgezewen worden, voordat deze aan de loonadministratie aangeleverd zal worden.

tijdregistratie overzicht