We hebben onze naam aangepast naar ShiftBase! Lees meer...

Personeelsplanning en urenregistratie voor de zorg en welzijn branche.

Bespaar als zorgverlener tijd met uw administratie en besteed daardoor extra tijd aan uw patienten.

Gebruik PersoneelsSysteem bij zorginstellingen.

Met PersoneelsSysteem heeft u een waardevol programma in handen waarmee u op een eenvoudige manier uw personeelsplanning maakt, gewerkte uren registreert en personeelsgegevens beheerd. Dit programma is bijzonder geschikt voor verpleeghuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen binnen de zorg en welzijn branche. Alle medewerkers beschikken over eigen login gegevens waarmee gegevens bekeken kunnen worden die voor hun belangrijk zijn.

Dashboard weergave

In- en uitklokken met app of tijdklok.

De gewerkte uren kunnen handmatig geregistreerd worden of doormiddel van in- en uitklokken via een online tijdklok of mobiele app. Bij in- en uitklokken via de mobiele app is de kloklocatie zichtbaar en kan vanuit de desktop versie aangegeven worden vanaf welke locaties er geklokt mag worden. Het in- en uitklokken via de mobiele app is erg handig voor bijvoorbeeld de thuiszorg. Wanneer gebruik wordt gemaakt van het klokken, dan kunnen de tijden afgerond worden op basis van het rooster of afgerond worden per 15 min, 5 min of per minuut. Op deze manier kunnen de gewerkte uren foutloos geregistreerd worden.

Datafox terminal
Medewerkers werkrooster

Personeelsplanning voor de zorg.

In de zorgverlening worden werkroosters vaak gemaakt in Excel. Helaas zijn in Excel veel gegevens niet zichtbaar zoals b.v. loonkosten, afwezigheid, beschikbaarheid, ingeroosterde uren en toeslagen. Met PersoneelsSysteem is dit verleden tijd. Rooster uw medewerkers eenvoudig is en laat diensten herhalen waardoor u niet iedere week een compleet nieuw rooster hoeft te maken. Sleep de diensten op het moment dat er wijzigingen zijn. Bekijk de loonkosten inclusief onregelmatigheidstoeslagen. Bespaar tijd met roosteren en besteed extra tijd aan uw patiënten.

Verlofadministratie.

Laat uw medewerkers afwezigheid aanvragen voor bijvoorbeeld vakantie, ziekte of een andere vorm van afwezigheid. De leidinggevende ziet makkelijk welke medewerkers al afwezig zijn om zo te kunnen bepalen of een medewerker vrij kan krijgen. Het aantal vakantie-uren dat medewerkers hebben kunnen automatisch opgebouwd worden op basis van een door u te bepalen opbouw factor. De opgebouwde vakantie-uren zijn voor de medewerkers zichtbaar.

Afwezigheid aanvragen

Stel onregelmatigheidstoeslagen in voor uw zorginstelling.

Binnen de zorg sector wordt veel gebruik gemaakt van onregelmatigheidstoeslagen, toeslagen op nationale feestdagen en toeslagen gekoppeld aan diensten. Deze toeslagen kunnen eenvoudig zelf beheerd worden, zodat deze aansluiten op de zorg CAO welke voor uw bedrijf van toepassing is. Nadat de toeslagen zijn ingesteld zal de software ze automatisch berekenen en tonen in het werkrooster, urenregistratie en rapportages. Dit scheelt u tijd en u heeft direct een goed beeld van de personeelskosten.

Onregelmatigheid toeslagen instellen

Probeer PersoneelsSysteem de eerste 30 dagen gratisDirect aanmelden