Alle informatie over het PersoneelsSysteem.

Plaats al uw vestigingen en afdelingen in één online software pakket.

Deel het het laatste nieuws online met uw medewerker.

Binnen het PersoneelsSysteem kunnen nieuwsberichten geplaatst worden waarvan medewerkers per email op de hoogte gebracht kunnen worden. Aan de nieuwsberichten kunnen ook bestanden worden toegevoegd. Nadat een medewerker is ingelogd, kan deze een reactie geven op het nieuwsbericht, of een bijlage downloaden.

Nieuwsberichten in PersoneelsSysteem

Vestigingen en afdelingen.

Het PersoneelsSysteem is zeer flexibel, en geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en/of afdelingen. Vestigingen en afdelingen zijn vanuit het PersoneelsSysteem eenvoudig te beheren. Medewerkers kunnen in één of meerdere vestigingen worden ingedeeld. Binnen de applicatie kan eenvoudig tussen de verschillende vestigingen of afdelingen gewisseld worden.

Toegangsrechten

In het PersoneelsSysteem zitten uitgebreide toegangsrechten waarmee u zelf bepaald wat uw medewerkers wel en niet mogen zien. Het is zelfs mogelijk om per vestiging of afdeling, medewerkers verschillende toegangsrechten te geven.

Meerdere talen

Het PersoneelsSysteem is beschikbaar in meerdere talen. Op dit moment ondersteunen we alleen de talen Nederlands en Engels.

Mobiel toegankelijk

Met de mobiele app heeft u overal toegang en altijd toegang tot uw gegevens. De app is beschikbaar voor iPhone en Android en is te downloaden in de app store of Google play.

Probeer PersoneelsSysteem de eerste 30 dagen gratisDirect aanmelden